سلام ، به سایت حامیان سرزمین صلح خوش آمدید.

ثبت شرکت

برای ثبت و تاسیس یک شرکت ابتدا نوع و موضوع فعالیت (مسئولیت محدود، سهامی خاص و …) را مشخص کنید. در گام بعدی اعضا شرکت را انتخاب کرده و مدارک مربوط به اعضا و مجوزهای لازم را تهیه و آماده کنید. مدارک تهیه شده را از طریق اداره ثبت شرکت ها یا موسسات مختلف می توانید ارسال کنید تا روند ثبتی شما شروع شود. بعد از تایید مدارک، نیاز به پرداخت هزینه های ثبت شرکت (شامل: هزینه های خدمات، تهیه مدارک و روزنامه رسمی و کثیرالانتشار و …) دارید و در انتها، آگهی ثبت شرکت به صورت قانونی در اختیار شما قرار می گیرد.

مراحل ثبت شرکت

انتخاب نوع شرکت مورد نظر

شرکت ها در کشورمان به 7 نوع مختلف قابل ثبت شدن هستند که پیشنهاد می شود با توجه به شرایط، ابتدا برای ثبت شرکتهای مسئولیت محدود و سهامی خاص اقدام شود. در آینده می توانید تبدیل شرکت ها را انجام دهید.

انتخاب شریکان و سهامداران شرکت

برای ثبت شرکت مسئولیت محدود نیازی به انتخاب شرکا ندارید و با دو نفر اعضا به راحتی می توانید شرکت خود را به ثبت برسانید. برای سهامی خاص نیاز به تعیین سهامدارن و شرکای شرکت دارید.

تعیین کردن مقدار سرمایه و آورده سهامداران

این موضوع هم در مورد شرکت های سهامی خاص نمود بیشتری دارد و در مراحل ثبت شرکت باید حتما در نظر گرفته شده و در اساسنامه نیز میزان سهم هر نفر مشخص باشد.

انتخاب موضوع مورد نظر شرکت

یکی از مهم ترین مراحلی است که باید انجام داد. البته با توجه به تعیین نوع کسب و کار می توانید با مشاوره رایگان و آگاهی از موضوعات مختلف، به راحتی این مرحله را انجام دهید.

انتخاب نام مناسب برای شرکت

دستورالعمل های انتخاب نام شرکت را جدی بگیرید و حتما در اولویت های 5 گانه یک نام مناسب که قبلا به ثبت نرسیده باشد را برای شرکت خود تعیین کنید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت

بعد از این که نام شرکت خود و همچنین نوع شرکت خود را انتخاب کردید باید مدارک مورد نیاز را به موسسات مختلف و سامانه هایی که در این زمینه فعالیت می کنند ارائه کنید.

  • کپی مدارک شناسائی مانند کارت ملی و شناسنامه هر یک از شرکاء
  • ارائه شرکت نامه
  • ارائه تقاضانامه شرکت
  • ثبت نام کد ثنا برای تمام اعضای هیئت مدیره (از آبان ماه 1400 مصوب شده است)
  • آماده سازی اساسنامه تکمیل شده شرکت
  • دریافت تاییدیه آدرس و کد پستی محل شرکت
  • ارائه وکالتنامه وکیل (در صورتی که گیرنده کار از اداره وکیل باشد)
  • در صورتی که شرکت سهامی خاص است فیش بانکی که معادل 35 درصد از سرمایه اولیه شرکت شما باشد.
  • تعیین حق امضای شرکت
  • تعیین سمت و سهام هریک از اعضاء
  • ارائه 5 مورد نام حداقل 3 سیلابی به ترتیب اولویت
  • ارائه مجوز (ویژه شرکتهایی که نیاز به مجوز دارند)
  • ارائه دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی و موسسین شرکت و صورتجلسه هیئت مدیره

مراحل ثبت شرکت

انتخاب سمت اعضای هیئت مدیره

در این مرحله نیز باید سمت تمامی اعضای هیات مدیره مشخص باشد. دقت کنید که مدیرعامل شرکت شما نباید در هیچ شرکت رسمی ثبت شده دیگری، سمت قانونی داشته باشد.

مدارک مورد نیاز و تهیه ی امضا

مدارک مورد نیاز که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم نیز یکی از مهم ترین مراحل ثبت شرکت هستند که باید با توجه به نوع شرکت سهامی خاص یا مسئولیت محدود و دیگر انواع شرکت ها ارائه شوند.

ارسال مدارک جهت ثبت شرکت

برای اینکه در این مرحله دچار مشکلی نشوید بهتر است از طریق سامانه پایدار ثبت امور ثبتی خود را برای تاسیس و ثبت قانونی شرکت انجام دهید. ارسال مدارک و انجام روال کارهای اداری توسط کارشناسان متخصص این سامانه انجام می شود.

پرداخت روزنامه کثیرالانتشار و پرداخت روزنامه رسمی

در مرحله آخر و بعد از تایید شدن تمامی مدارک ثبت شرکت، نیاز دارید تا پرداخت هزینه های مختلف از جمله روزنامه رسمی و کثیرالانتشار شرکت را انجام دهید. این هزینه ها با توجه به روزنامه انتخاب شده و نوع موضوع شرکت شما می تواند متفاوت باشد.